Buffet – Een Weelde

24,50 p/p
(Excl. BTW)

Is een lux buffet waarin de smaken van Nederland, Frankrijk en Italië samen smelten

VOORGERECHTEN

Zeeschuimertje
Een romige makreel mouse omwikkeld met huis gerookte zalm

Wilde bras
Een frisse avocado salade met gerookte kip, bosui en rode paprika

Overspel
Buffel mozzarella met zongerijpte pommodorie tomaten en basilicum

Voledammertje
Hollandse garnalensalade omringd met een krans van divers gerookte vis

De kaper
Carpaccio salade met pijnboompitten, gerapte granpadano, en kappertjes

Olivia
Sandanille ham met honingmeloen overgoten met een heerlijke zoete balsamico Dressing

HOOFDGERECHTEN

Zwarte truffel
Gepocheerde varkenshaas medaillons met een romige truffeljus

Vergeet me nietje
Vergeten groenten (Seizoensgebonden) gestoofd in een roomsaus

Don Juan
Een kruising van een Hollandse vispot en een Franse vispot in een zacht badje van witte wijnsaus

Tongetje
Gebakken Tongfilet omwikkeld met parmaham geserveerd met pofaardappel en kruiden crème freche

Ratatouille
Een gebakken Italiaanse combinatie van courgette, paprika, aubergine, tomaat, knoflook, tijm en rozemarijn

Hollandse stuw
Niet de Iris stuw maar de Hollandse stuw met stukjes rundvlees, chocolade en kruidkoek geserveerd met krieltjes in hun jasje

DESSERTS

Fruitig
Vers fruit salade

IJsballet
Een assortiment van sorbet ijs

Merline Monroe
Apfelstrudel met bourbon vanille ijs

Goois matras
Zachte chocolademousse met een druppel baileys

Tira misu
Italiaans gebak van lange vingers gevuld met een mousse van mascarpone, koffie en likeur